tiistai 23. heinäkuuta 2013

Väsynyttä ja rentoa

Moikka !

Viikonloppu alkaa olemaan selätettynä, ainakin osittain. Eilen olo oli, kuin hakatulla (en siis tiedä miltä tämä olo tuntuu oikeasti, mutta luulisin että suurin piirtein samoissa mennään). Töihin kuudeksi ja unta takana huikeat pari tuntia ja viikonlopun nukkumista ei uneksi voi kutsua. Kaikki meni paremmin kuin hyvin, kaikilla oli hauskaa (ehkä liiankin, voiko olla?) ja tuleva morsian nautti jokaisesta hetkestä...tai ei ehkä jokaisesta, mutta sanotaan, että ainakin useimmista  :D

Eilinen meni siis töissä ja kaupungilla käväistessä. Factoryn salaatilla sain mielen taas kohoamaan ja jaksoin loppuillan, jopa kiitettävällä energialla. Kiitos Christinalle piristävästä seurasta ! Olet ihana <3

Tänään taas aamusta töihin ja siitä salille, perus arkea (ainakin yritän) jatketaan :) Näin nopeasti kaveria piknikin merkeissä, kun tuo aurinkokin uskaltautui esille kolosestaan.

Laitan tähän parit asut, joissa olen liikkunut eilisen ja tämän päivän. Ulkonäköön saatika pukeutumiseen en ole jaksanut panostaa millään tavalla, mutta menköön.

Sateisen maanantain rennot kuteet
Siinä maanantaista työ- sekä kaupunkihengailuasua kera väsyneen naaman. Tykkään pukeutua rennosti ja niin, ettei mikään kiristä :) Tuo maximekko onkin yksi ehdottomista lemppareista.
Uusi alebongaus pantteripaituli BikBokista
Ei ehkä sopivin asu helteelle,  mutta mä niin tykkään :)
Nyt siirryn telkkarin armoille, laitan ketarat kattoon ja rentoudun :)
Ihanaa aurinkoista tiistaita kaikille ! <3
ps.Huomenna vapaata ja päivä on omistettu urheilulle ja kamuleille ! Ihanaa ei voi muuta sanoa :)

-L

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti