perjantai 16. elokuuta 2013

Back on the board - Barcelona -

Uskomaton viikko takana. Ei riitä tämän tytön sanavarasto kuvaamaan meidän matkaa yhtään millään muulla sanalla kuin UPEA. Koettiin ja nähtiin Barcelonaa parhaimmillaan. Kuuma oli ja hikeä pukkas, mutta silti nautin jokaisesta hetkestä :) Tuntuu, että viikossa (vaikka suht pitkä aika onkin) ei keretty näkemään puoliakaan tämän kaupungin ihmeellisyyksistä ja hienouksista. Aikaa meni vain mitä upeimpien rakennuksien ihmettelyyn niin kauan, että ihan itseänikin kauhistuttaa :D No nyt on ainakin sitten kuvia, joka ikisestä kadunkulmasta ja parvekkeesta.
Barcelona oli mulle ja N:lle täydellinen kohde. Kävelyä ja nähtävää riitti jokaiselle päivälle, mutta myös sitä rannalla löhöilyä saatiin harrastaa ihan kiitettävästi. Ei käynyt aika tylsäksi ja jalat huutaa sitä kuuluisaa hoosiannaa. Ei tarvitse kahta kertaa pyytää uudestaan reissuun Barcelonaan, sen verran jäi kaivertamaan monet monet paikat, missä olisin halunnut käydä. Minkäs teet, ens kerralla sitten !


Kuviahan tuli otettua sellaiset rapiat 600 kpl, joten varmasti niitä vielä tännekkin pistän, kunhan jaksan ruveta muokkaamaan.
Ajattelin tehdä aina yhdestä päivästä erikseen kuvien kera pienen jutun :) Ja varmasti ostoksia näkyy asuissa ajan mittaan.

Maanantaina takaisin koulunpenkille. Onneksi vielä viikonloppu aikaa levätä ja hengähtää.
Huomenna nään mun ihania tyttöjä kesän viimeisten grillailujen merkeissä  <3

Adios !
-L


2 kommenttia: