tiistai 30. heinäkuuta 2013

Now you see me, now you don`t

Hellurei ja hauskaa tiistaita !

Työn täyteinen viikko on taas alkanut ja en ole koneella paljoa kerrennyt ihmetellä. Eilinen päivä meni kokonaan töissä ja illalla räpeltäessä salilla. Viikonloppuna näin kavereita ja käytiin me ehkä ulkonakin.
Sunnuntaina käytiin katsomassa justiinsa leffateattereihin tullut Now You See Me, elikkäs hienosti suomennettuna Suuri Puhallus...Miks nää suomennokset ei koskaan oo oikeen kolahtanu mun korvaan mitenkään hyvällä tapaa. Asiasta etiäppäin, oli muuten parhain leffa vähään aikaan, mitä oon nähnyt..okei ehkä Djangot yms. vetelee samoilla viivoilla, mutta silti. Sairaan hyvä ! Menkää ihmeessä katsomaan. :)
Leffan jälkeisissä tunnelmissa harkitsin oikeasti vaihtavani alaa taikurin hommiin, niin hienolta ne niiden temput näytti... jaaaa ehkä ne taivaalla liitävät miljoonat myös.

Lauantain keskeneräistä asua
Huiman ihmeellinen tiistain työvaatetus

Tässä pari kuvaa, kun yks kaunis päivä pyöräilin töistä kotia kohti. Rakastan vaan niin paljon näitä maisemia.


Viikko kolme päivää ja Barcelona kutsuu ! Voiko pieni ihminen olla enempää innoissaan (odota ensiviikkoon vaan). Mulla on jo muutamat paikat katottuna mihin haluan niin kovasti päästä. Tietysti viikko ei mikään kaikista pisin aika ole, mutta eiköhän se nyt johonkin riitä. :)

-L


2 kommenttia:

 1. Mulla oli ensin ihan sellanen käsitys, että toi Now you see me olis joku superhuono Oceans Eleven -kopio, mutta nyt kun kaikki ovat sitä niin paljon kehuneet, niin kaippa toi on itekin pakko käydä katsomassa:D

  Ihanan värinen toi ekojen kuvien paita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä ! Oli katsomisen arvoinen :) Kiitos paljon <3

   Poista