perjantai 12. heinäkuuta 2013

And this is who I am

Helsingissä asusteleva 21-vuotias tyttönen, jonka innostus bloggailuun (blogien lukemiseen) on lähtenyt jo monia monia vuosia sitten, kun löysin ensimmäiset seuraamani blogit (eli noin viitisen vuotta sitten..ohhohoh).
Itse en ole ollut koskaan hyvä kirjoittamaan yhtikäs mitään, itseasiassa mulla on kirjoittamiseen se kuuluisa viha-rakkaussuhde.

Nyt kuitenkin päätin rohkaistua ja aloittaa kirjoittamaan ihan omaakin blogia, enkä enää tyytyä lukemaan muiden aikaansaannoksia :) Oman blogin kirjoittaminen on kutkutellut jo pidemmän aikaa mielessä, joten saas nähdä miten meikäläisen tässä hommassa käy. Aikahan sen näyttää :)

Muotia sun muuta hömppää rakastan yli kaiken ja siitä tänne tulen varmasti paljon myös kirjoittamaan. En halua kuitenkaan luokitella blogiani mihinkään ryhmään vaan annan fiiliksen viedä ja kirjoitan siitä mistä milloinkin tekee mieli.

Blogin pitäminen on siis aikas uutta puuhaa mulle, joten alkuun pääseminen ottaa varmasti oman aikansa. Mutta eiks sen niin mee, että harjoitus tekee mestarin !

Ajattelin näin alkuun antaa kuvien puhua puolestaan... Olen (niinkuin monet muutkin) Instagramissa ja aivan koukussa siihen, joten ajattelin laittaa sieltä parit kuvat tänne näytille. Antaa näiden nyt kertoa lyhkäisyydessään siitä mitä teen ja kuka olen...
 


Siinä pikkasen esimakua tulevasta ! :)
Toivottavasti avasi edes vähän sitä mitä pitikin.

Nyt untenmaille ja huomenna minnekkäs muuallekkaan kun töihin. Adios siis ja kuulemisiin !

-L


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti